reklamlar

haberler

manşet haberler

Personel Gazete Sağlık Personeli PersonelSaglik.NET

12 Şubat 2016 Cuma

Özelsa Medikal Ürün Çeşitleri Arasında Neler Var?

Medikal giyim dendiğinde ilk akla gelen firmalardan biri olan Özelsa medikal bir yandan ürün çeşitlerine yeni tasarımlar eklerken diğer yandan hizmet ağını genişletiyor. Kısa sürede Türkiye 'ninkentine de hizmet vermeye başlayan firmanın ürünleri artık Türkiye 'nin dört bir yanına ulaşıyor. En kaliteli kumaşlardan hazırlanan hemşire forması ve doktor önlüğü çeşitleri ile tanışan Türkiye 'nin, "kaliteyi ucuza almak işte budur" dedi!
Uzun süredir Türkiye 'nin medikal giyim ürünleri nereden alınır sorusunun peşinde olan sağlık görevlileri, internet üzerinden online satış yapan firmanın hem zengin ürün çeşidi yelpazesi hem de gayet ekonomik olan fiyatları ile tanıştı. Online olarak firmanın satış sitesine tıklandığında ürün seçenekleri karşınıza çıkıyor. Beğendiğiniz ürünleri işaretledikten sonra satın al yazısına tıklıyorsunuz. Böylece kalite ve şıklık ayağınıza kadar geliyor.
Özelsa Medikal Ürün Çeşitleri Arasında Neler Var?
Bir sağlık görevlisinin iş yaşamında ihtiyaç duyabileceği her türlü kıyafet ve ürün Özelsa Medikal'in ürün seçenekleri arasında mevcut! Örneğin sabo terlik çeşitlerini daha önce hiç bu kadar uygun fiyata alma şansı size sunulmadı. Ayrıca klasik hemşire formaları gibi ürünlerin yanı sıra daha şık ve daha hoş görünümlü hemşire forması çeşitleri ürünler arasında yer alıyor.
Firma, hiçbir sağlık çalışanını unutmadı! Cerrahlar için özel olarak tasarlanmış cerrahi bone ve cerrah takımı modellerinin yanı sıra laboratuvar çalışanlarının talepleri doğrultusunda tasarlanan laboratuvar önlüğü çeşitleri de ürünler arasında yer alıyor. Aynı zamanda hemşire terlikleri, öğretmen önlüğü modelleri, hakim yaka doktor önlükleri ve ortopedik doktor terlikleri de siteye tıkladığınızda karşınıza çıkacak ürünlerden yalnızca birkaçı…
Bucak Devlet Hastanesi, Gölhisar Devlet Hastanesi, Lider Hastanesi, Yeşilova Devlet Hastanesi, Türkiye 'ninAna Çocuk Sağlığı ve Aile Planlaması Merkezi ile Türkiye 'nin Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Özelsa Medikal ürünleri ile ilk tanışan sağlık kuruluşları oldu.
Hastanelerin tümü firmaya toplu sipariş de verebilir. Örneğin hemşire önlükleri ya da hemşire forması çeşitleri için çok sayıda siparişi firmaya iletebiliyorsunuz. En uygun fiyatlarla satın alacağınız ürünlerin tamamı en kaliteli kumaşlar kullanılarak hünerli eller tarafından özenle dikiliyor ve kapınıza kadar ulaştırılıyor.
www.ozelsamedikal.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Haberdata.com Güncel Son Dakika Haberleri